Eén keer per jaar mag Arnoud losgaan (doet hem weer denken aan die tijden bij de Defensie) en dat gunnen wij hem. Dit jaar dus weer tijdens de jaarlijkse survival WOD op camping de Buitenplaats te Eenigenburg. Zoals hij vlak voor de workout schreeuwt “WHAT HAPPENS IN THE WORKOUT STAYS IN THE WORKOUT” en vanaf dat moment krijgen we “the real” Arnoud te zien. Ik kan er verder dus eigenlijk vrij weinig over zeggen, want “what happens in the workout stays in the workout” gelukkig hebben we de foto’s nog.

Daarna heerlijk mogen genieten van het kampvuur (dat was ook wel nodig) en eigengemaakte pizza’s gebakken in de authentieke pizza oven. Een groot gedeelte van de atleten bleef overnachten op de camping te midden tussen de koeien, kippen en al het andere gespuis. In de vroege ochtendglorie gewekt door het gehele assortiement aan boerderijdieren, wat is het boerderijleven toch heerlijk. Hier en daar veel er een buitje (meer hier dan daar), maar ach dat mag de pret niet bederven. Al met al een geslaagde editie en voor nu zeg ik tot volgend jaar!

What happens in the workout stays in the workout