Weer eens toe aan een leuk laagdrempelig event? Dan is dit je kans. De GameDay Throwdown 2020!

Dit jaar vanwege de Corona omstandigheden in een ander jasje. 2 zaterdagen van 13:00-16:00 uur (01-08/08-08) on-site kwalificatie work-outs. Voor de Scaled versie zijn de winnaars van de qualifiers ook direct de uiteindelijke winaars voor de RX divisie is er op de 3e zaterdag (15-08) van 14:00-15:00 de Finale work-out bij Game day voor de beste 3 m/v van de qualifiers.

De qualifiers worden gehouden bij CrossFit Willemsoord in den helder. Naar gelang het aantal aanmeldingen kan het zijn dat er gewerkt gaat worden in tijd brackets voor de qualifiers i.v.m. de Cororna regelgeving.

De Work-outs zullen een combinatie zijn van Strongman en CrossFit (dus StrongFit). Kracht in combinatie met odd-objects als sandbags etc maar ook de conditie zal worden getest. Er zal en RX divisie zijn en een scaled.

Voor de Rx denk aan reps kunnen maken met deadlifts van +/-120kg voor de mannen en +/-80kg voor de vrouwen qua kracht.
Voor scaled 80 om 50kg. Al met al toegankelijk voor de CrossFit atleet maar ook voor de meer kracht georiënteerde sporter worden de workouts erg leuk en zal het er om spannen wie er met de winst naar huis gaat.

Kosten zijn €15 voor de qualifiers en nog €10 voor degene die door zijn naar de finale.

Opgeven kan t/m 22 juli en via onderstaand formulier:

    Jouw gegevens

    Volg ook de GameDay Throwdown Facebook pagina voor actuele informatie