Eén keer per jaar mag Arnoud losgaan (doet hem weer denken aan die tijden bij de Defensie) en dat gunnen wij hem. Dit jaar dus weer tijdens de jaarlijkse survival WOD op camping de Buitenplaats te Eenigenburg. Zoals hij vlak voor de workout schreeuwt “WHAT HAPPENS IN THE WORKOUT STAYS IN THE WORKOUT” en vanaf dat moment krijgen we “the real” Arnoud te zien. Ik kan er verder dus eigenlijk vrij weinig over zeggen, want “what happens in the workout stays in the workout”.

Op zaterdag 5 september is het weer zover. Niet alleen hard werken, maar ook hard ontspannen. Deze combi doen wij op camping de Buitenplaats door eerst een bikkelharde road workout te doen van 1 a 2 uur en daarna lekker ontspannen met een eigen gebakken pizza uit de houtoven (neem hiervoor eigen pizzadeeg en ingrediënten mee). Daarna doen we nog een drankje bij het kampvuur en er is de optie om lekker te blijven slapen in je tentje.

Vorig jaar was top maar dit jaar wordt nog beter! Leden kunnen zich inschrijven via SportBit.