CrossFit Teens

Onze deskundige coaches helpen uw tiener op een veilige manier sterk en gezond te worden.

Gratis Intro

Waarom is CrossFit Teens echt iets voor jou?

Het kan zowel fysiek als mentaal lastig zijn om een tiener te zijn. Het beste wat wij kunnen doen is helpen om sterk en weerbaar te worden.

Ons CrossFit Teens programma draait om twee hoofddoelen.

Het eerste doel is om tieners te helpen fitness en hun gezondheid leuk te vinden. Op deze manier zet de liefde voor bewegen zich door wanneer ze volwassen zijn. Studies laten zien dat wanneer een adolescent aan krachttraining doet, dit bijdraagt aan sterke spieren en botten, gewichtscontrole, symptomen van angst en depressie verminderd en het risico verlaagd om gezondheidsproblemen te ontwikkelen.

Ons tweede doel is om kracht op te bouwen. Zodat voor deze tieners het risico op een sportblessure wordt verlaagd. Het opbouwen van kracht is cruciaal om het lichaam van een tiener in de groei te beschermen.

Kracht

Jouw tiener leert bewegingspatronen aan die ervoor zorgen dat de kans op sportblessures wordt verlaagd.

Gezonde gewoontes

Onze lessen helpen tieners een levenslange passie voor gezondheid en fitness te ontwikkelen.

Teamwork & leiderschap

Groepslessen helpen bij de ontwikkeling van teamwork. Groep/team workouts leren tieners leiderschapskwaliteiten zoals: inspireren, communiceren en motiveren.

Zelfvertrouwen

Onze tieners ontwikkelen verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen, waardoor ze minder snel last hebben van angst of depressie.

Start Hier

Boek vandaag nog je gratis intro zodat wij alles te weten komen over jou en samen kunnen bepalen hoe we je het beste kunnen helpen.
Gratis Intro
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven