CrossFit is een trainingsmethode die gewichtheffen, hardlopen, roeien, bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één trainingsvorm. Crossfit is bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden.

Constant variërend, op een hoge intensiteit functioneel bewegen.
Alle reguliere fitnessapparatuur de deur uit. Geen uren aanmodderen met machines die niets helpen, maar in één uur een algehele work-out. Altijd persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling en progressie en geen fabeltjes of wondermiddeltjes die het moeten gaan doen voor je. Gewoon eerlijk en hard werken met daarbij een grote dosis plezier.

CrossFit maakt gebruik van alle middelen die voorhanden zijn om te bewegen. Of dit nu een tractorband is of een barbell, van kettlebell tot springtouw en van hardlopen tot gymnastische bewegingen. Elke training is weer anders.

Train mee en ervaar hoe het is om je grenzen te verleggen. Je wordt gestimuleerd door je medesporters om nét dat beetje extra te geven en je zult zien dat je buiten de trainingen om ook nét dat beetje extra zal gaan geven.

Een training zegt meer dan woorden… plan je introductieles direct!