Ervaringen

Klant van 30 jaar met PCOS en Crohn;
Veel mensen zeggen dat ik er zo goed uit zie! Ik voel me ook goed, ik ben 7 kilo kwijt!
Voorheen was ik vaak erg moe, kon moeilijk mijn bed uitkomen, waardoor ik me ook vaak onzeker voelde. Dat heb ik nu niet meer, ik ben nog wel moe na een drukke dag op het werk, maar goed wie is dat niet 🙂
Ik was laatst bij de internist voor de Crohn en alle uitslagen waren goed! Zeven pillen minder!
En mijn cyclus is ook weer op gang!

Ik ben heel blij! Suzanne, je bent een topper 🙂


Al ruim 7 jaar ben ik op zoek naar hulp bij het invloed krijgen op m’n lipoedeem. Ik heb van alles geprobeerd, niks wat echt werkte! Dus enigszins sceptisch kwam ik bij Suzanne van de hormoonfactor. ik had er over gelezen op internet. Is dat dan de oplossing??

In de eerste mailwisseling kwam Suzanne op mij over als iemand die vol enthousiasme staat voor wat ze zegt(schrijft!). Het eerste gesprek was erg fijn. Ik werd gehoord en er werd goed naar mij geluisterd. Bovendien kreeg ik direct feedback en verklaringen voor klachten. Daar kon ik meteen mee aan de slag.
Ik ben gluten- en lactosevrij gaan eten. Tevens ben ik gaan sporten. Deze combi heeft na 7 weken geresulteerd in een gewichtsverlies van 5 kilo en een afname in m’n vetpercentage! Terwijl er jaren is gezegd dat afvallen praktisch onmogelijk is voor mensen met lipoedeem!
Suzanne is oprecht betrokken bij mijn traject. Niet alleen bij de officiële afspraken maar tussendoor ook. Ik krijg direct antwoord en tips op vragen. Ze viert het behaalde succes met je en steunt je als het even minder gaat. Een fijne betrokken en nuchtere coach waar je op kan rekenen.