Hormoonfactor


Wat bijna niemand weet, is dat hormonen een doorslaggevende rol spelen bij jouw gezondheid gewicht en figuur. Het zijn jouw hormonen die bepalen welk gedeelte van je maaltijd wordt verbrand en welk gedeelte als (onder meer) vet in jouw lichaam wordt opgeslagen. Die bepalen of je dik wordt rondom je middel, of juist op je billen, dijen en benen.
Die bepalen ook op welk gedeelte het vet als eerste wordt verbrand zodra je in ‘beweging’ komt. Zelfs jouw hongergevoel en drang om te sporten staan onder hormonale regie. Helaas kun je door een verkeerde leefstijl jouw hormonen makkelijk verstoren. Zijn jouw hormonen eenmaal uit balans, dan krijg je te maken met gezondheidsproblemen. Bij veel mensen leidt dit tot overgewicht. Jouw hormonen in balans brengen is dan de enige echte oplossing! Welk dieet je ook probeert, hoe fanatiek je ook sport, als je de onderlinge hormonale problemen niet oplost, blijf je op de lange termijn worstelen met je gewicht.

Gelukkig kunnen veel mensen zelf hun hormonen weer in balans brengen door hun voedingspatroon en lifestyle aan te passen. Daardoor zullen zij op een gezonde wijze hun ideale gewicht bereiken èn behouden.

Suzanne Visser – Hormoonfactor Coach

Wil je hier meer over weten? Of wil je een hormoon adviesgeprek? Neem dan contact met mij op! En volg mij op Facebook: