Zelfvertrouwen, teamwork en plezier
Onze Kids en Teens lessen zijn ervoor om kinderen en tieners meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, teamwork en – het meest belangrijke – plezier te hebben! CrossFit maakt op een leuke manier jongeren sneller, sterker en fitter!

Het is niet alleen een naar beneden geschaalde versie van ons les programma, maar een programma speciaal ontworpen voor kinderen van 6-12 jaar en Teens van 12-16 jaar. CrossFit is geweldig voor jongeren vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines. Het gaat van gewichtheffen tot gymnastiek. De hersenen van mensen in ontwikkeling zijn als sponzen, ze popelen om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Bij CrossFit Willemsoord is het iedere keer weer anders.

Werken aan vaardigheden
Tijdens de les werken we met de jongeren aan sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en omgangsvormen. Dit zijn allemaal vaardigheden, hoewel niet fysiek, die kinderen zullen helpen later in het leven succesvol te worden. Daarnaast is er een merkbaar verschil in het zelfvertrouwen van jongeren die aan CrossFit doen.
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jongeren plezier vinden in bewegen. Als jongeren opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er van inzien, dan is de kans groot dat dit een prioriteit voor het leven blijft. Gezond eten wordt een natuurlijke en normale keuze en actief zijn wordt iets wat ze “gewoon” doen.

Als Kids en Teen kan je via de proefles planner een les inboeken. Denk er wel om dat de eerste les een volwassene mee moet.
Heb je vragen over een proefles waar je niet uit komt? Schroom niet en laat het ons weten!