Kracht Training

Trainen voor je persoonlijke doel

Bij Kracht training train je voor jezelf helemaal gericht op jouw persoonlijke doel.
Of dit nu hypertrofie (spiergroei), pure kracht (powerlifting, strong-man) een beetje van beide werelden, sportspecifieke krachttraining (voetbal, vechtsport, hardlopen), alles is mogelijk.
Geschikt voor de gevorderde sporter en beginner, voor mannen en vrouwen, oud en jong!
Je sport in onze vrije trainingsruimte waar je jouw persoonlijke schema afwerkt. Geen gewacht voor apparaten of iets dergelijks want er wordt gewerkt met een inschrijfsysteem voor elk uur dat de vrije trainingsruimte beschikbaar is. Er kunnen maximaal vier mensen inschrijven zodat er altijd voldoende ruimte is voor elke sporter.
Naast het feit dat wij de kwaliteit in begeleiding willen waarborgen is dit mede de oorzaak dat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is voor focussed training.

Voor de serieuze sporter

Kracht training is voor de serieuze sporter die gericht wil werken aan zijn doelen.
Degene die de gewone fitness beu is omdat het duidelijk is dat de machines het niet gaan doen voor je. Voor de sporter die graag begeleiding wil van mensen die verstand hebben van zaken. De sporter die weet dat elke minuut van de training telt en wachten op een ander funest is. Kortom een ieder die gericht en serieus wil werken aan zijn sportieve doelstellingen!

Na een uitgebreide intake waarin we jouw doelen en mogelijkheden doornemen wordt er een trainingsschema opgesteld waarmee je aan de slag gaat. In deze eerste fase zal je ook samen trainen met een van onze trainers om goed door te krijgen wat er van je gevraagd wordt.
Als je het trainingsschema hebt afgerond krijg je steeds weer een nieuw plan dat aansluit op het vorige schema en jouw doelstellingen.
Verder zijn begeleiding met voeding en supplementen een optie waarvoor gekozen kan worden.


LET OP: DIT PROGRAMMA IS ALLEEN GESCHIKT VOOR MENSEN DIE VOOR 100% RESULTAAT WILLEN GAAN! BEN JE HIER NIET TOE BEREID, BESPAAR JEZELF DAN TIJD EN MOEITE OM MET EEN PROGRAMMA TE BEGINNEN! DIT GAAT JOU EN ONS ALLEEN MAAR FRUSTREREN EN ZO WORDT ER OOK EEN PLEK BEZET GEHOUDEN VOOR IEMAND DIE WEL COMMITMENT HEEFT.


WIL JIJ ER WEL VOOR 100% VOOR GAAN? NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT OP OM ZO SNEL MOGELIJK TE KUNNEN BEGINNEN!