Rooster

Gratis Intake

CrossFit

CrossFit is een trainingsmethode die gewichtheffen, hardlopen, roeien, bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één trainingsvorm. Crossfit is bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden.

CrossFit Willemsoord Lifting a Kettlebell

Small group

In een kleine groep van maximaal 4 personen verantwoord werken aan je persoonlijke doelen.

CrossFit Willemsoord Small Group Training

Personal Training

Als je bij CrossFit Willemsoord personal training afneemt krijg je ook echt een trainingstraject dat strikt persoonlijk is. Helemaal afgestemd op jouw doelen. Of dit nu esthetisch is (afvallen, meer gespierd) of meer prestatiegericht (sterker of sneller) of wellicht heel sportspecifiek (hogere sprong bij basketbal), onze methodische aanpak is breed toepasbaar.

CrossFit Willemsoord Lifting a medicine ball

StrongFit

CrossFit met een Strongman tintje. Aan de gang met minder gangbare objecten zoals zandzakken en sleds.

CrossFit Willemsoord Man Performing a Deadlift

Olympisch gewichtheffen

Gewichtheffen is een onderdeel van het CrossFit maar ook een sport op zichzelf. Explosief en technisch gewichten tillen onder begeleiding van een professionele coach met jaren wedstrijd ervaring.

CrossFit Willemsoord Woman Performing an Overhead Press

Fit Mom

Als je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden is Fit Mom voor jou. Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s.

CrossFit Willemsoord Woman Lifting a Dumbbell

Onze prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van de wensen en doelen die je hebt. Om meer zicht te krijgen op die doelen en wat wij voor je kunnen betekenen plan je nu een gratis intake!
Meer informatie

Weet je nog niet zeker of CrossFit Willemsoord iets voor je is?

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en zodat we samen kunnen bepalen hoe we je het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.

Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven