Een korte introductie van het CrossFit Willemsoord team

Ontmoet de fitness experts die klaarstaan om je te helpen bij het behalen van jouw sportieve doelen

START NU
CrossFit Willemsoord De oprichters
De oprichters

Arnoud & Suzanne Visser

In 2013 is CrossFit Willemsoord opgericht door Arnoud en Suzanne vanuit hun passie om mensen te helpen met hun gezondheid.

Ze zagen te veel mensen die niet wisten hoe je goed aan je fitheid en gezondheid kon werken hoewel het soms heel simpel kan zijn. Simpel en makkelijk zijn helaas verschillende dingen en zo zijn Suzanne en Arnoud begonnen het simpele ook makkelijk te maken voor iedereen.

De grote stap gemaakt en beide de vaste baan als maatschappelijk werker opgezegd en vol aan de slag met CrossFit Willemsoord. Na een paar turbulente eerste jaren en natuurlijk de jaren tijdens de Corona periode is CrossFit Willemsoord uitgeroeid naar een plek waar je aan je gezondheid kan werken. 1200m2 met alles wat je nodig hebt en de coaches met de motivatie en know how om iedereen naar een gezonder en fitter lijf te brengen.

Door de jarenlange ervaring in de hulpverlening en de kennis in voeding en trainingsleer hebben ze geleerd, dat een plek bieden waar kennis, kunde maar vooral een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt de manier is om mensen gezonder te maken.

Onze missie is om Den helder en omstreken een gezondere en fittere plek te maken. En dat begint bij jou!

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en samen kunnen bepalen hoe we het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven