Personal Training

Een strikt persoonlijk trainingstraject

Als je bij CrossFit Willemsoord personal training afneemt krijg je ook echt een trainingstraject dat strikt persoonlijk is. Helemaal afgestemd op jouw doelen. Of dit nu esthetisch is (afvallen, meer gespierd) of meer prestatiegericht (sterker of sneller) of wellicht heel sportspecifiek (hogere sprong bij basketbal), onze methodische aanpak is breed toepasbaar.

Personal training stopt niet met een uurtje training met persoonlijke begeleiding. Sterker nog: daar start het niet eens mee. Als je bij CrossFit Willemsoord personal training afneemt gaan we eerst in een uitgebreid gesprek na wat de doelen en mogelijkheden zijn. Aan de hand van dat gesprek wordt er een plan gemaakt. Dit plan omvat meer dan alleen trainen. Ook rust en voeding nemen hierin een belangrijke plaats in. Uiteindelijk gaat het er om dat de doelen behaald worden en je na een personal training traject genoeg handvatten hebt om ook zelfstandig verder te kunnen gaan.

Wij helpen je!

Wees bereid echt aan de slag te gaan met jezelf en je lichaam als je bij CrossFit Willemsoord een personal training traject ingaat. Wij helpen je de doelen te behalen en dat vraagt soms veel van je. Wij zijn er voor om je door dit traject heen te leiden en tot een einde te brengen waar je trots op bent!

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek om na te gaan wat voor jou de mogelijkheden zijn.