Een strikt persoonlijk trainingstraject

Als je bij CrossFit Willemsoord personal training afneemt krijg je ook echt een trainingstraject dat strikt persoonlijk is. Helemaal afgestemd op jouw doelen. Of dit nu esthetisch is (afvallen, meer gespierd) of meer prestatiegericht (sterker of sneller) of wellicht heel sportspecifiek (hogere sprong bij basketbal), onze methodische aanpak is breed toepasbaar.

Personal training stopt niet met een uurtje training met persoonlijke begeleiding. Sterker nog: daar start het niet eens mee. Als je bij CrossFit Willemsoord personal training afneemt gaan we eerst in een uitgebreid gesprek na wat de doelen en mogelijkheden zijn. Aan de hand van dat gesprek wordt er een plan gemaakt. Dit plan omvat meer dan alleen trainen. Ook rust en voeding nemen hierin een belangrijke plaats in. Uiteindelijk gaat het er om dat de doelen behaald worden en je na een personal training traject genoeg handvatten hebt om ook zelfstandig verder te kunnen gaan.

Hormoonfactor

Wat bijna niemand weet, is dat hormonen een doorslaggevende rol spelen bij jouw gezondheid gewicht en figuur. Het zijn jouw hormonen die bepalen welk gedeelte van je maaltijd wordt verbrand en welk gedeelte als (onder meer) vet in jouw lichaam wordt opgeslagen. Die bepalen of je dik wordt rondom je middel, of juist op je billen, dijen en benen. Die bepalen ook op welk gedeelte het vet als eerste wordt verbrand zodra je in ‘beweging’ komt. Zelfs jouw hongergevoel en drang om te sporten staan onder hormonale regie. Helaas kun je door een verkeerde leefstijl jouw hormonen makkelijk verstoren. Zijn jouw hormonen eenmaal uit balans, dan krijg je te maken met gezondheidsproblemen. Bij veel mensen leidt dit tot overgewicht. Jouw hormonen in balans brengen is dan de enige echte oplossing! Welk dieet je ook probeert, hoe fanatiek je ook sport, als je de onderlinge hormonale problemen niet oplost, blijf je op de lange termijn worstelen met je gewicht.

Gelukkig kunnen veel mensen zelf hun hormonen weer in balans brengen door hun voedingspatroon en lifestyle aan te passen. Daardoor zullen zij op een gezonde wijze hun ideale gewicht bereiken èn behouden.

Small Group Training

Als je wel eens hebt nagedacht over personal training is misschien nu het moment om het echt te gaan doen. Small-group is echte personal training waarin we jouw wensen en doelstellingen onder begeleiding van een betrokken en professionele trainer gaan bereiken. Small-group, is trainen met maximaal 5 mensen tegelijk, dus met veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Uitgangspunt is jouw doel en/of gewenst eindresultaat. Het maakt niet uit of je juist veel sterker wilt worden of explosiever of dat revalidatie het vertrekpunt is. Het is altijd maatwerk. Wij begeleiden je elke training op basis van een persoonlijk schema, dat speciaal voor jou gemaakt is en dat we telkens bijstellen om te zorgen dat je progressie blijft maken. Wij stimuleren je om net even meer te geven en je leert zelf ook manieren om je progressie te beïnvloeden. Naast een persoonlijk trainingsschema ontvang je een voedings- en supplementenadvies dat je zal helpen op weg naar het beoogde eindresultaat.

Wij helpen je!

Wees bereid echt aan de slag te gaan met jezelf en je lichaam als je bij CrossFit Willemsoord een personal training traject ingaat. Wij helpen je de doelen te behalen en dat vraagt soms veel van je. Wij zijn er voor om je door dit traject heen te leiden en tot een einde te brengen waar je trots op bent!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN PERSOONLIJK GESPREK OM NA TE GAAN WAT VOOR JOU DE MOGELIJKHEDEN ZIJN.