Small Group Training

Train in een semi-personal training setting om jou doelen sneller te bereiken.

Gratis Intake

Waarom investeren in small group training?

Small group training bij CrossFit Willemsoord biedt een unieke mix van individuele aandacht en de samenhorigheid van een kleine groepssetting. Klanten kunnen genieten van gepersonaliseerde trainingen die zijn afgestemd op hun specifieke doelen en fitnessniveaus, met de extra motivatie en steun van gelijkgestemden. Small Group maakt kosteneffectieve personal training mogelijk zonder in te boeten aan kwaliteit, waardoor klanten de begeleiding krijgen die ze nodig hebben om hun fitnessdoelen te bereiken.

A flexible schedule

Train tijdens onze small group-uren, verspreid over de week. We kijken samen wanneer trainen in jouw schema past.

Set goals

Of je nu al doelen hebt of niet, je coach kan je helpen om ze concreet en haalbaar te maken. Onze coaches kunnen een plan opstellen om je doelen binnen de gewenste tijd te bereiken.

Personalized attention

Semi-Personal training zorgt voor persoonlijke aandacht. In een kleine groep kan je coach zich op jou concentreren en je helpen je doelen te bereiken.

Lasting results

Je coach helpt je niet alleen je gezondheid te transformeren, maar leert je ook hoe je deze resultaten binnen en buiten de sportschool kunt behouden.

Start hier

Boek vandaag nog je gratis intake, zodat we alles te weten kunnen komen over jouw doelen en samen kunnen bepalen hoe we je daar het beste bij kunnen helpen
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven