Small-group

Small-group Personal Training

Als je wel eens hebt nagedacht over personal training is misschien nu het moment om het echt te gaan doen. Small-group is echte personal training waarin we jouw wensen en doelstellingen onder begeleiding van een betrokken en professionele trainer gaan bereiken.

Wat is small-group?

Small-group, is trainen met maximaal 4 mensen tegelijk, dus met veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Uitgangspunt is jouw doel en/of gewenst eindresultaat. Het maakt niet uit of je juist veel sterker wilt worden of explosiever of dat revalidatie het vertrekpunt is. Het is altijd maatwerk.

Hoe doen we dat?

Hierbij gebruiken we alle trainingsvormen die zorgen voor optimale spiergroei en trainen we op basis van jouw persoonlijk hormonaal profiel. Behandelen doen we met de revolutionaire behandelmethode Mylogenics.

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden je elke training op basis van een persoonlijk schema, dat speciaal voor jou gemaakt is en dat we telkens bijstellen om te zorgen dat je progressie blijft maken. Wij stimuleren je om net even meer te geven en je leert zelf ook manieren om je progressie te beïnvloeden.

Voeding

Naast een persoonlijk trainingsschema ontvang je een voedings- en supplementenadvies dat je zal helpen op weg naar het beoogde eindresultaat.

Ervaringen

Benieuwd hoe small-group ervaren wordt? Lees hier het verhaal van Jacco Noordhoek: ervaring met small-group.