“Een jaar geleden liep ik de deur plat bij de fysio vanwege allerlei mankementen (rug, nek, schouder) totdat mijn schoondochter vroeg of CrossFit misschien iets voor mij zou zijn. Zij was daar heel erg enthousiast over, maar ik twijfelde daar enorm over. Dat is toch iets voor jonge mensen en spierbundels en niet voor 50 plussers zoals ik die al jaren niks aan sport gedaan hebben.”

Ik ben toch gaan kijken en heb me na een intake gesprek met Arnoud aangemeld voor de smallgroup. Bijna alle pijnklachten die ik had zijn verdwenen, dankzij de schema’s die Arnoud speciaal voor mij maakte, maar ook de behandelingen die hij me gaf. Ik voel me in ieder geval stukken beter dan een jaar geleden. Ik had in het begin wel veel moeite om naast de smallgroup ook de gewone lessen te volgen, want tja ik had een hele slechte conditie en totaal geen kracht in mijn spieren, maar die angst was helemaal niet nodig want de workout word ter plekke aangepast aan jouw capaciteiten zodat je toch alles mee kan doen, maar dan op jouw niveau. De spierbundels en jonge mensen zijn er zeker, maar ook mensen zoals ik, die diversiteit maakt de sfeer alleen maar leuker. Iedereen helpt elkaar en moedigt elkaar aan, elke prestatie word op waarde geschat. De begeleiding is zeer goed, voor allerlei vragen kan je er terecht, op gebied van blessures, maar ook op gebied van voeding. Kortom ik kan het iedereen aan raden, jong/oud goed/slecht enz, om gewoon eens te komen kijken.

Trudy Agema

CrossFit Willemsoord Atleet over CrossFit en Small Group

“Op zaterdag 26 mei had ik m’n eerste consult met Suzanne Visser. Dit gesprek was comfortabel en geeft je de gelegenheid om te omschrijven met welke issues je zit, wat de problemen zijn.”

Momenteel heb ik de fenomenale leeftijd van 41 jaar, en heb er nu weer vertrouwen in dat bepaalde doelen voor de toekomst ook uit kunnen gaan komen. Kortom, voor een ieder die voelt of merkt dat het lichaam anders functioneert of werkt, dan gewend, is Hormoon Factor een hele mooie methode, om het roer om te gooien.

Nick Bos

CrossFit Willemsoord Atleet over De Hormoonfactor

“Vorig jaar juli kreeg ik veel pijn in mijn rug, met name de nachten waren verschrikkelijk. Hierdoor durfde ik niet te sporten. In januari bij CrossFit Willemsoord begonnen. Eerst met PT door Arnoud, hij heeft mij laten zien dat ik wel kan sporten en mijn angst weggehaald. Nu doe ik mee met de groepslessen. Ondertussen is het juni en ik ben van mijn pijn af en ik ben zo blij. Dankzij de goede begeleiding van de trainers. Ik kan het iedereen aanraden, er is altijd wel een oplossing dat je wel mee kan doen. Dus kom een keer langs voor een proefles.”

Debbie Brouwer

CrossFit Willemsoord Atleet over PT en CrossFit

“Ik koos ervoor om bij de small groep te gaan trainen. Je traint met maximaal 5 personen en Arnoud is er altijd bij. Geeft aanwijzingen, motiveert en zorgt dat je alle oefeningen goed uitvoert”

Ik ben ook gelijk gestart met mijn eetschema. Bij dit schema gaat het over hormonale verandering. Op welk moment eet je wat en welke voedingstoffen. Momenteel ben ik 15 kg afgevallen, mijn vetpercentage van 31% teruggebracht naar 15%. Ik voel mij veel sterker en fitter. Heb veel minder stress en ik slaap veel beter. Kortom het heeft gewerkt.

Jacco Noordhoek

CrossFit Willemsoord Atleet over Small Group

“Zeer fijne crossfit waar iedereen welkom is zoals hij/zij is! Je voelt je welkom. Gediplomeerde trainers en vakkundige begeleiding waardoor je doelen effectief en gecontroleerd worden behaald zonder overtraining”

Elianne Oudendijk

CrossFit Willemsoord Atleet

ECHT RESULTATEN BOEKEN

“Begeleiding is perfect. Leuke mensen en goede sfeer! Nooit gedacht dat ik CrossFit zo leuk zou vinden!”
– Jax van Kralingen

“Hele fijne crossfit box. Goede begeleiding en gebalanceerde programmering. Er wordt altijd naar je geluisterd en er is geen vraag te moeilijk.”
– Joris Sonnema

“Bij een hardnekkige blessure worden de training op verzoek aangepast aan de (on)mogelijkheden van de blessure waardoor je toch kan blijven sporten.”
– Gino Tibboel

“Gezellige sfeer en goede begeleiding! In het begin had ik mijn twijfels vanwege mijn al aanwezige schouderblessure, maar door enkele oefeningen aan te passen kan ik gewoon meedoen!”
– Lindsey Bruinewoud

Crossfit Willemsoord
5.0
Based on 67 reviews
powered by Google
Floor tje
Floor tje
14:19 01 Mar 20
Fit het nieuwe jaar in, ik ben gaan sporten bij Crossfit Willemsoord. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. De... trainingen zijn erg gevarieerd wat ik zelf erg fijn vind. Ook krijg je tijdens de trainingen goede uitleg hoe de oefening in elkaar steekt. Buiten de goede begeleiding die je krijgt, is er ook een leuke sfeer en heb je zo je dagelijkse praatjes.read more
Loes Ik
Loes Ik
16:29 18 Feb 20
Dat je nooit te oud bent om ergens mee te beginnen slaat absoluut op mij.Ik ben bijna 48 en nadat ik vorig jaar heel... veel gewicht was verloren was het gevoelsmatig ook tijd om eens te kijken of sporten een optie zou kunnen zijn. Maar wat dan? Het laatste sportieve wat ik gedaan had stamde nog uit de basisschool jaren. Eerst met een vriendin mee naar de Basic fit. Wel aardig om te doen, ik was in ieder geval de eerste drempel over. Toen kwam een andere vriendin aan met crossfit. Ik had even gekeken op internet wat dat inhield en ja hoor ik zag er als een berg tegenop; "Dat kan ik toch allemaal niet !" "Ik sla nog geen deuk in het spreekwoordelijke pakkie boter"; dacht ik. Ik ben toch het intakegesprek aangegaan omdat ik ook vind dat als je niks probeert je er niet over kan oordelen. Maar heel veel vertrouwen had ik er niet in, in eerste instantie dan. Daarna ook een proefles meegedaan. Ik had meteen een goed gevoel erbij. Suzanne en Arnoud geven hele fijne deskundige begeleiding en alles kun je op je eigen tempo aanpassen en aanleren. Ook de mensen die komen sporten zijn superfijn, het voelt als een familie waarin je meteen wordt opgenomen . Ondertussen ben ik zoveel krachtiger mentaal en fysiek dan een half jaar terug en ik heb al heel wat drempels en beren op de weg overwonnen dankzij de coaches en medecrossfitters. Echt héél waardevol. Dus als je nog twijfelt , zeg ik: DOEN !read more
trudy agema
trudy agema
11:08 14 Feb 20
Een jaar geleden liep ik de deur plat bij de fysio vanwege allerlei mankementen (rug, nek, schouder) totdat mijn... schoondochter vroeg of crossfit misschien iets voor mij zou zijn.Zij was daar heel erg enthousiast over, maar ik twijfelde daar enorm over. Dat is toch iets voor jonge mensen en spierbundels en niet voor 50 plussers zoals ik die al jaren niks aan sport gedaan hebben.Ik ben toch gaan kijken en heb me na een intake gesprek met Arnoud aangemeld voor de smallgroup.Bijna alle pijnklachten die ik had zijn verdwenen, dankzij de schema's die Arnoud speciaal voor mij maakte, maar ook de behandelingen die hij me gaf. Ik voel me iig stukken beter dan een jaar geleden.Ik had in het begin wel veel moeite om naast de smallgroup ook de gewone lessen te volgen, want tja ik had een hele slechte conditie en totaal geen kracht in mijn spieren, maar die angst was helemaal niet nodig want de wod word ter plekke aangepast aan jouw capaciteiten zodat je toch alles mee kan doen, maar dan op jouw niveau.De spierbundels en jonge mensen zijn er zeker, maar ook mensen zoals ik, die diversiteit maakt de sfeer alleen maar leuker. Iedereen helpt elkaar en moedigt elkaar aan, elke prestatie word op waarde geschat.De begeleiding is zeer goed, voor allerlei vragen kan je er terecht, op gebied van blessures, maar ook op gebied van voeding.Kortom ik kan het iedereen aan raden, jong/oud goed/slecht enz, om gewoon eens te komen kijken.read more
Bas Neeleman
Bas Neeleman
15:01 12 Feb 20
Ik train alweer 1,5 jaar met veel plezier bij Crossfit Willemsoord. Elke training is uitdagend maar achteraf voel ik me... altijd weer beter, fitter en sterker. De coaches zullen er altijd zorg voor dragen dat je de oefeningen goed uitvoert en op het niveau wat bij je past. Arnoud heeft voor mij een op maat gemaakt krachtschema gemaakt welke ik gebruik wanneer ik offshore ben, dit en nog veel meer maatwerk is naast de CrossFit allemaal mogelijk bij CF Willemsoord. Regelmatig worden er proeflessen georganiseerd dus meld je gerust eens aan en je zult merken dat je je bij deze zeer sociale club direct welkom voelt.read more
sem s.wester
sem s.wester
13:51 12 Feb 20
Na de ziekte van ons kind zijn we doorverwezen door de fysiotherapeut vanuit het ziekenhuis. Daarnaast liep er vanuit... school een probeerversie 4 x voor 5 euro. Dus direct aangemeld. Suzanne nam van te voren persoonlijk contact op om te beoordelen in welk groepje ons kind het beste pastte en om erachter te komen wie hij is voordat we daadwerkelijk meededen aan een lesen dan vooral de bijzonderheden. Wat kan hij wel of niet. Klachten en ziekte(s). Na de ziekte en ziekenhuisopname had ons kind absoluut geen conditie en overgewicht, maar was wel een grote sterke beer. Zodoende werd Crossfit aangeraden. We waren in het begin bezorgd. Past dit wel bij hem? Red hij het wel? Maar het kwam goed. Hij is nog sterker, heeft veel meer conditie, vindt aansluiting bij andere kinderen, krijgt (best) veel persoonlijke aandacht en valt af. Suzanne maar ook haar man Arnoud samen de eigenaren zijn heel kundig en geen les is hetzelfde. Elk kind traint binnen wat hij of zij kan. Maatwerk, maar tóch binnen een groep. Ze voelen de kids goed aan. Oók de kinderen die ánders zijn door obesitas en beperkingen met zicht of bewegen. Ook hebben wij ons laten begeleiden met voedsel (de hormoonfactor) door Suzanne.Ik kan het écht iedereen aanraden. Ook voor de ouders of volwassen is er veel en ook persoonlijke begeleiding. Voor ons voelt het als een geschenk net wanneer we met ons handen in het haar zaten en dachten het komt niet meer goéd. Maar het kwam goed. Ons kind is happy, voelt zich goed, zijn zelfvertrouwen blijft groeien, ervaart meer conditie en ziet zichzelf transformeren en zijn, maar óók onze mindset is sterker. Het is niet goedkoop, maar de investering meer dan waard! Wij dragen Suzanne en Arnoud een warm hart toe. Familie Westerveld-Kapiteinread more
Sven Van Oijen
Sven Van Oijen
12:22 12 Feb 20
Train nu bijna 2 jaar in deze box en elke les is weer grensverleggend! De geweldige coaches helpen je om het beste uit... jezelf te halen. Ongeacht leeftijd, niveau, blessures, iedereen word tot het uiterste gedreven! Dat en de leuke mensen om je heen maken dit een super box!read more
More reviews
js_loader